Waarom dezelfde tegels kiezen voor je tuin als voor je interieur

 • Waarom dezelfde tegels kiezen voor je tuin als voor je interieur

  Grote ruimte


  Tegenwoordig kiezen we steeds meer voor open ruimtes. Laat je vloer buiten verder doorlopen en je vergroot de kamer. Je keuken, woonkamer of veranda vormen zo één grote ruimte met je terras. Ook je terras lijkt groter. Kies je voor grote formaten vanaf 60x60 cm, dan vergroot je nog meer je ruimte. Leg aan het terras een tuinpad tot achter in je tuin, om je tuin dieper te doen lijken.

  Harmonie


  Met dezelfde tegels zowel binnen als buiten creëer je een harmonieus geheel. Je huis en tuin bestaan al uit een combinatie van materialen met verschillende kleuren zoals baksteen, glas, hout, natuursteen, enzovoort. Door de grootste oppervlakte, namelijk de vloer, in één en hetzelfde materiaal af te werken, breng je rust in het geheel. Is je huis gebouwd in een strakke betonstijl, trek dan deze stijl door met een betonimitatie in keramische tegels. Denk eraan om ook dezelfde kleur van voegmiddel te gebruiken om de eenheid te bewaren.

  Buitengevoel


  Als je terras en keuken of woonkamer dezelfde vloer hebben, dan krijg je binnen het idee dat je buiten bent. Zo geniet je ook in de wintermaanden van het buitengevoel. Omgekeerd breng je de warme gezelligheid van binnen ook naar buiten. Vergeet je knusse zetel voor buiten en je deken zeker niet.

  Eigenheid


  Doordat je eenheid brengt in je huis en tuin, is je stempel duidelijk herkenbaar. Met je eigen stijl maak je jouw woning uniek. Als je houdt van een bepaalde stijl van tegel, waarom zou je dan voor buiten een andere keuze maken dan voor binnen?

  Gemakkelijk onderhoud


  Keramische tegels zijn gemakkelijk in onderhoud. Zowel je keramische interieurtegels als terrastegels reinig je met allesreiniger of met warm water en een scheutje azijn. Soms maak je weleens hardnekkige vlekken door iets naar buiten te dragen. Ook dan kan je dezelfde aangepaste producten zowel binnen als buiten gebruiken. Het enige verschil is dat je binnentegels met een dweil schoonmaakt en buitentegels met een borstel. Buitentegels zijn immers ruwer door hun antislipafwerking.

  Lees meer nieuws en berichten over Marshalls

  Door Nele Van Der Plas op 28/06/2017
Terug naar boven