Nieuwe keramische tegel met marmerlook

 • Nieuwe keramische tegel met marmerlook

  Marmer staat bekend voor zijn rijkdom en klasse. Meestal krijgen marmeren tegels een gladde afwerking. De glans zorgt voor een extra luxueuze uitstraling. Het nadeel hiervan is echter dat de tegels heel erg glad worden, zeker wanneer ze buiten liggen en nat worden. Daarom lanceert Marshalls een marmerimitatie in keramisch materiaal: “Marble”.

  De keramische terrastegels Marble hebben de prachtige tekening van echt marmer. De grijze kleurnuances komen heel mooi tot uiting in buitenlicht, zowel in de schaduw als in de zon. De karakteristieke donker- en lichtgekleurde aders dragen bij aan het weelderige uitzicht. Een pakket bevat zeer verschillende tegels met elk een heel rijk design. Hierdoor bieden de keramische tegels dezelfde unieke variatie als bij natuursteen. Bovendien versterkt het grote formaat (80x80 cm) het rijke en klassevolle karakter van marmer. Met de Marble-tegels leg je een uitzonderlijk terras aan.

  Het voordeel van keramische tegels


  Zoals vermeld zijn keramische tegels antislip. Je hoeft dus geen schrik te hebben om uit te glijden en je (klein)kinderen kunnen naar hartenlust op je terras spelen. Ook morsen kan geen kwaad. Met detergent of azijn zijn de tegels weer schoon te krijgen. Echt marmer daarentegen verdraagt enkel pH-neutrale schoonmaakproducten, doordat kalk oplost in zuren. Bovendien zijn keramische tegels krasvrij en vorstbestendig. Ook zijn ze maatvaster, dus gemakkelijker te plaatsen dan (grote) natuursteentegels.

  Lees meer nieuws en berichten over Marshalls

  Door Nele Van Der Plas op 4/04/2018
Terug naar boven