Marshalls presenteert assortiment 2017

 • Marshalls presenteert assortiment 2017

  Marshalls presenteert 135 nieuwe producten voor terras, tuin en oprit vervaardigd uit keramiek, natuursteen en gietbeton uit eigen fabriek. Voorbije donderdag, vrijdag en zaterdag bezochten een 500-tal bouwhandelaren en aannemers onze vernieuwde toonzaal.

  De pronkstukken uit het assortiment zijn de replicastenen in gietbeton. Vorig jaar lanceerde Marshalls de 'Plazza’, een betaalbaar alternatief voor de natuursteen Kandla. Nu is het assortiment aangevuld met een imitatie van een granietkassei en een tegel met getrommelde kanten. We stellen daarnaast de ‘Square’-lijn voor: gladde, moderne tegels in de formaten 15x15 cm, 20x30 cm en 60x60 cm.

  Revolutionair aan deze replicakasseien is de gepatenteerde maatvaste en gelijke onderkant. De kasseien worden eenvoudig naast elkaar gelegd zoals standaard klinkers. Ze zijn dus veel sneller te plaatsen dan de klassieke kasseien. Door de maatvaste, bredere onderkant ontstaat automatisch een gelijkmatige voeg. Daarnaast hebben de kasseien uit gietbeton een slijtvaste toplaag die beschermt tegen vuil, verkleuring en verwering.

  Deze producten uit gietbeton worden geproduceerd in onze fabriek te Rumst. Naast een productielijn heeft Marshalls zijn eigen ontwikkelingslaboratorium. “Hier experimenteren we het hele jaar door. Enkel de producten met de beste testresultaten komen in ons assortiment. Zo garanderen we een uitstekende technische kwaliteit”, legt algemeen directeur Jochen Clockaerts uit.

  Lees meer nieuws en berichten over Marshalls

  Door Nele Van Der Plas op 25/10/2016
Terug naar boven