Marshalls op Batibouw 2016

 • Marshalls op Batibouw 2016

  Marshalls is voor de derde keer aanwezig op Batibouw met zijn volledig assortiment sierbestrating, natuursteen en keramische tegels voor buiten.

  Als u op zoek bent naar een kostenbesparend alternatief voor de arbeidsintensieve Kandla natuursteen, dan is de nieuwe innovatieve Plazza bestratingssteen van Marshalls wat u zoekt.
  Plazza is vervaardigd uit hoogwaardig gietbeton met de natuurgetrouwe uitstraling van natuursteen maar het legcomfort van een klassieke trommelsteen. Deze replicasteen heeft een gepatenteerde maatvaste en gelijke onderkant waardoor die veel sneller kan worden geplaatst.
  Plazza wordt geproduceerd in met de hand gevormde mallen, gebaseerd op echte Kandla kasseien, zodat de stenen de kwalitatieve look van echte natuursteen heb en is beschikbaar in vier moderne kleuren (Basalt, Belgian Blue, Indian Grey en Iron Grey).
  Dit is een kosteneffectief maar wondermooi alternatief voor echte kasseien met de betrouwbaarheid van een technisch hoogstaand aangelegde oprit of terras. Plazza beschikt over een zeer slijt- en kleurvaste toplaag waardoor de steen bestand is tegen alle weertypes en vuil en stof zich niet aan het oppervlak vasthechten. Dankzij deze beschermlaag kunnen Plazza’s ook gevoegd worden met de elastische polymeer voegmortel van Marshalls.
  Deze sierbestrating is vorstbestendig, zeer kleurvast en is ideaal als u een bestrating zoekt voor intens gebruik met het natuurgetrouwe uitzicht van traditionele Kandla. Plazza is dan ook een betaalbaar alternatief voor arbeidsintensief ontgonnen kasseien en is geschikt voor opritten, toegangswegen of parkeerplaatsen.

  De innovatieve keramische buitentegels van Marshalls zijn niet alleen heel mooi, ze zijn ook zeer onderhoudsvriendelijk, vorstbestendig, slijtvast en extra veilig dankzij de antislipafwerking. Deze twee centimeter dikke buitentegels zijn nagenoeg onverwoestbaar: perfect dus voor zware lasten en jarenlang intensief gebruik. Ons assortiment werd uitgebreid met vier nieuwe formaten en elf nieuwe kleuren waaronder een aantal natuurgetrouwe natuursteen- en houtimitaties.
  Beschikbaar in tien trendy formaten (variërend van het unieke 20 x 20 cm formaat tot het extra grote 120 x 60 cm) en in wel 48 verschillende kleuren, vindt u zeker en vast tegels naar uw persoonlijke voorkeur en smaak.
  U kan ook dezelfde tegel zowel binnens- als buitenshuis gebruiken. Dan wordt uw tuin het verlengde van uw woning en behoudt u een harmonieus geheel. Twee van onze buitentegels zijn daarom ook beschikbaar als interieurtegels van 1 cm dikte.

  Verder kan u op onze stand ook ons uitgebreide assortiment natuurstenen komen bekijken.
  Onze hoogkwalitatieve natuursteensoorten zijn beschikbaar in verschillende afmetingen waaronder een aantal grote trendy rechthoekige formaten en, bieden eindeloos veel mogelijkheden om uw oprit, tuin of terras een bijzondere uitstraling en look te verlenen.

  Lees meer nieuws en berichten over Marshalls

  Door Alexandra Verdeyen op 18/02/2016
Terug naar boven