Kies voor een natuursteenimitatie uit beton

 • Kies voor een natuursteenimitatie uit beton

  Natuursteen heeft uitzonderlijke esthetische kwaliteiten. Ze passen perfect bij een rustieke woning en bij het groen in je tuin. Jammer genoeg heeft natuursteen ook nadelen, bijvoorbeeld qua onderhoud. Imitaties in beton bieden de oplossing. Dankzij geavanceerde productietechnieken zijn ze niet meer van hun originelen te onderscheiden.

  Marshalls biedt imitaties van natuursteen aan in hoogwaardig gegoten beton. Je hebt keuze uit een imitatie van klassieke kasseien, Kandlaplatines, granietkasseien en getrommelde klinkers. Tegenover de oorspronkelijke kasseien, bieden deze imitaties een groot aantal voordelen:

  • Het gietbeton van Marshalls heeft een oersterke toplaag en gesloten oppervlak. Vlekken dringen dus minder door in de stenen. Bovendien groeit er geen mos op. Deze replicastenen zijn dus veel onderhoudsvriendelijker.
  • De klinkers hebben een tijdelijke beschermlaag. Hierdoor kan je ze opvoegen met een onderhoudsvriendelijk voegmiddel, zoals onze Weatherpoint. Doordat dit voegproduct hard wordt, kan er ook in de voegen geen mos groeien. Weatherpoint weerstaat een zeer hoge druk, dus is het ideaal voor opritten. Het is een zeer duurzaam voegmiddel. Na enkele maanden is de blinkende beschermlaag volledig verdwenen, zodat de klinkers eruitzien als echte stenen.
  • De replicakasseien hebben een bredere, maatvaste onderkant. Daarnaast is ook de dikte gelijk. Hierdoor hoef je ze niet in te kloppen in het gestabiliseerde zand, zoals bij natuursteen kasseien.
  • Door de bredere onderkant leg je de kasseien eenvoudig tegen elkaar. Hierbij worden automatisch gelijkmatige voegen gevormd.
  • Hierdoor zijn deze kasseien veel sneller en gemakkelijker te plaatsen. De totale kostprijs van je oprit zal dus lager zijn.

  Lees meer nieuws en berichten over Marshalls

  Door Nele Van Der Plas op 15/06/2017
Terug naar boven