Grote terrastegels

 • Grote terrastegels

  Grote terrastegels bieden verschillende voordelen: ze zijn strak van uitzicht, vergroten optisch je terras en maken het onderhoudsvriendelijker doordat er veel minder voegen zijn. Grote tegels zijn beschikbaar in natuursteen en beton. Daarnaast biedt Marshalls ook een aantal nieuwe keramische tegels in het formaat 80x80 cm aan.

  vergroot je terras


  Grote tegels doen je terras groter lijken. Van zodra je drie volledige tegels naast elkaar kan leggen in de breedte, zijn grote tegels een goed keuze. Een klein terras van slechts 2,4 meter breed lijkt met tegels van 80x80 cm opeens veel ruimer.

  onderhoudsgemak


  Hoe groter de tegels, hoe kleiner het aandeel voegen. Dat maakt een aanzienlijk verschil. Vaak zijn het immers de voegen die het meest gevoelig zijn aan vuil en aan barsten. Dankzij het gebruik van grote tegels zal je minder tijd spenderen aan het verwijderen van mos en onkruid.

  hedendaagse look


  Grote tegels zijn steeds meer in trek. En dat is ook logisch. Grote tegels zorgen voor een strak uitzicht. Doordat de tegels groot zijn, wordt de aandacht getrokken naar het oppervlak van de tegels en niet naar de voegen. Het design van de tegels komt zo volledig tot zijn recht. Grote betontegels van 1 meter op 1 meter passen het best bij een moderne woning. Toch kunnen ook grote natuursteentegels of keramische tegels met het uitzicht van natuursteen perfect aansluiten bij je hedendaagse project. Ze geven een extra bijzonder karakter aan je huis en tuin. Het unieke karakter van natuursteen wordt door het grote formaat in de verf gezet.

  aanbod


  Keramische tegels zijn standaard beschikbaar in het formaat 60x60x2 cm. Sommige tegels bestaan ook in 80x80x2 cm, wat meteen een veel grotere indruk geeft. Beton- en natuursteentegels zijn beschikbaar in alle formaten, tot en met 100x100x2 cm. Hieronder lijsten onze tegels op die verkrijgbaar zijn in grote formaten, van strak tot rustiek.

  Haus Smooth betontegels hebben het modernste uitzicht. De replicastenen Haus Smooth zijn gemaakt uit gegoten beton. Dit soort beton is dicht van structuur, waardoor de tegels een mooi glad uitzicht hebben. Ze zijn verkrijgbaar in onder andere de kleur basalt, een donkergrijze, bijna zwarte kleur. Replicastenen behouden beter hun kleur dan tegels dan sierbestrating.
  • De keramische tegels Cimenti zijn ideaal als je houdt van het uitzicht van beton, maar de voordelen van keramische tegels wilt. Keramische tegels zijn met het juiste schoonmaakproduct steeds weer als nieuw te krijgen.
  Arya Bazalto is een imitatie van basalt in keramiek. De structuur van basalt is minimalistisch. Daardoor integreert de tegel zich ook in een modern project.
  Torvale is een kwalitatieve kalksteen uit India. De rechte, gezaagde kanten zorgen voor een strakke lijn, maar het ruwe oppervlak bezorgen je terras een natuurlijk accent.
  Dark Cloud is een graniettegel. Graniet is een zeer harde en duurzame steensoort. De kleur is uniform maar natuurlijk gespikkeld, in verschillende tinten grijs.
  Vietnamees blauw is een tijdloze keuze voor je terras. De kleur van Vietnamese hardsteen is uitgesproken blauw. Elke steen is verschillend, zodat het totaalproject heel natuurlijk, uniek en karaktervol wordt.
  Ardena is een keramische tegel met het uitzicht van Belgische blauwe hardsteen. De zachte fossieltekening is een minutieuze imitatie van echte natuursteen. De keramische tegels Ardena Rustica hebben verouderde kanten. Deze kanten komen het best tot hun recht in het grote formaat waarbij ze de lange voegen aflijnen.
  Rustico is een prachtige afwerking van blauwe steen. Het oppervlak is eerst verzoet, waardoor de blauwe kleur verdiept. Daarna worden de terrastegels verouderd, waardoor ze een mooie rustieke uitstraling krijgen.
  • De keramische tegels Marble hebben de weelderige uitstraling van echt marmer. De warm grijze tegels komen heel mooi tot uiting in buitenlicht. Een pakket bevat zeer verschillende tegels met elk een heel rijk design met de karakteristieke donkere en lichte aders. Hierdoor bieden de keramische tegels dezelfde unieke variatie van natuursteen.

  Lees meer nieuws en berichten over Marshalls

  Door Nele Van Der Plas op 16/05/2018
Terug naar boven